home        menu  
 

ZEN ART FranÁoise Kunst (Fran)

 
 
'Ik houd van wat ik doe, waar ik aandacht aan geef, doe ik met passie.
Dit kenmerkt zich vooral door mijn enthousiaste open houding maar ook het brengen van eenvoud, helderheid, kracht en kwetsbaarheid, bewust leven vanuit het hart. Ik ga voor diepgang, humor, oprechte communicatie. Ik zie mijzelf dan ook als een inspirator, motivator en visionair.
Je kunt mijn werkwijze omschrijven als inspirerend, bewustzijnsverruimend en verhelderend. Niet alleen mijn kunstwerken spreken tot de verbeelding maar ook de wijze waarop ik het fijn vind mensen te inspireren en te motiveren.
Zijnde 'catalist' durf ik dingen in beweging te zetten om diepere lagen van je menswezen te ont-wikkelen. Daarbij meer en meer in te dalen in wie je werkelijk bent, je authenticiteit naar voren halen. Meer te leven vanuit je stralende Bron en je te wijzen op je scheppende vermogens hoe frequenties van Liefde en leven vanuit je hart kunt bereiken.

Ik zet mijzelf in met bezieling, betrokkenheid en inlevingsvermogen. Door brede scholing/opleiding en werkervaring ben ik deskundig op mijn vakgebied.
Ervaring met groepen, individueel in sessies, consult, training en teaching. Kunstzinnige trajecten counseling, coaching, workshops, privť schilderles en open schildersatelier, Energy connections, helende sessies.

 
InSpiratiebron
Belangrijk is het om in ontwikkeling te blijven en mijzelf uit te dagen in het opnieuw (her)vinden van creatieve expressie in zowel ZEN als ART, in verbinding met de natuur. Met oog voor schilderen, fotografie, schrijven, meditatie, mindfulness, yoga. GeÔnspireerd door het leven zelf, natuur, boeddhisme en andere stromingen, oosterse en westerse filosofie, psychologie, mensbeeld en ontwikkeling, Zijnsorientatie, non-dualiteit, awakening proces, consciousness.

Ik woon sinds 2000 in de prachtige omgeving van de Gelderse vallei, vlakbij de Neder-Rijn, de natuurgebieden Veluwe, Gelderse Poort en in Utrecht bij de Blauwe Kamer en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, alwaar ik nu woon aan de rand van Veenendaal/Rhenen,

namastť, Fran
 

 
 

Aanvullende info
Fran werkt solo in haar eigen toko als beeldend kunstenares, spiegelbeeld coach/counselor en haalt haar inspiratie uit het werken met diverse disciplines o.a. organische materialen hout/steen, schilderen, schrijven korte artikelen thema bewustzijn en levensprocessen, grafisch vormgeven, tekst en beeld, taal, poŽzie, fotografie, meditatie/yoga en het vinden van nieuwe creatieve uitdagingen, zowel in ZEN als in ART, afgestemd in verbinding met de natuur.

Advies, begeleiding bij levensprocessen, zelfontwikkeling, zijnsoriŽntatie, energie- en lichtwerk.

(vervolg)
lees meer

 

 
 

ESPAVO,

'mijn kracht ligt in het inspireren
en motiveren van mensen!
Ik luister met aandacht,
 breng mensen in contact
 met Bewust Zijn en
hun Kracht,
verbinding maken en
samenbrengen van
Kosmische en Aarde EnergieŽn'

 

 
  colofon update 2020 / copyright auteursrecht tekst & beeld  ZEN&ART©Fran Kunst