home        menu  
 

ZEN ART Françoise Kunst

 
 


Kunst ARTistry

expressie geven door middel van beeldend werk (tekst&beeld) vanuit bezieling speelt een grote rol in haar leven. Autodidact vrij schilder/kunstenaar, jaren actief in het geven van kunstzinnige workshops en cursussen, schilderen, boetseren.
Scholing en opleiding in diverse disciplines kunstzinnige en beeldende vorming, tekenen, schilderen, keramiek/pottenbakken, grafische vormgeving (DTP) schrijven/poëzie, fotografie.
Vanaf begin jaren '90 actief met vervaardigen van schilderijen, mixed media, keramiek en (verkoop)exposities.

Coaching/counseling/energy lightwork
In 1995 begonnen met een HBO opleiding tot (energetisch) therapeut, healing  Pleiadisch lichtwerk. Aanvullend gestart met een kleinschalige praktijk in Amsterdam, later in Wageningen. Diverse coaching/counseling scholing- en opleidingstrajecten gevolgd die aansluiten op haar vakgebied, waaronder (stress)counseling, rouwbegeleiding, helende sessies, teaching Cosmic energy connections.
Een bijdrage leveren aan een ieder om krachtig en liefdevol in het leven te staan. Wat aanspreekt is de feeling in het begeleiden en coachen van mensen. Door middel van gespreksvoering, meditatie/oefeningen, wandelen, kunstzinnige vorming door toepassing beeldende middelen.