Kunstzinnig coaching counseling
home    menu
   
 

ZEN ART   InSpiritART©

   
 


Spiegelbeeld Reflectie
Aan de hand van gespreksvoering mbt tot je levensvraag kijken en waarnemen naar je innerlijk beeld en wat jij daarvan ziet teruggespiegeld in je dagelijks leven. Hoe sta jij in de wereld? In contact met jezelf, je ware Zelf?
Wat kom je tegen in je contact met anderen en hoe kun je de spiegeling hierin terugkoppelen. Vertaal je deze spiegel van de ander naar je eigen innerlijke belevingswereld of oordeel je en wijs je de ander af? Hoe helder is jouw waarneming? Door welke ogen kijk jij naar jezelf en de wereld? Hoe is je zelfbeeld? Hoe reageren mensen op jou?

Deze vragen komen wij tegen als wij samen gaan kijken, waarnemen, in gesprek komen. Je leert op een nieuwe wijze naar jezelf en anderen te kijken. Je kunt dit direct toepassen in je dagelijks leven. Dit kunnen wij binnen doen in een sfeervolle setting in mijn praktijk of combineren met een walk&talk, wandelen en gesprek, waarnemen en verbinden met de natuur.
 

In een speciaal voor jou op maat gemaakte sessie begeleid ik je op jouw unieke levensweg. Een kennismaking coaching gesprek met jouw vraag, al dan niet in de natuur of in combinatie met beeldend werk.
 


Schilder/teken/schrijfopdrachten
Gesprekken samen met creatieve inzet met schilder/teken of schrijfopdrachten.
Ik sta aan de zijlijn en begeleid je daar waar nodig in een sfeervolle en vertrouwde omgeving. Het doel van deze manier van kunstzinnig actief zijn is dat je direct vorm kunt geven aan je gevoelsleven door dit uit te drukken in beeld. Wij bespreken je gemaakte werk om je de benodigde feedback te geven. Je krijgt uitleg over kleuren, vormen en symbolen. Je spiegelt in je werk facetten van jezelf, een soort van innerlijk zelfportret. Je hebt geen kunstzinnige ervaring nodig.

Deze manier van kunstzinnige en creatieve expressie helpt je beter in contact te komen met jezelf en daardoor ook met je omgeving; meer met beide benen op de grond te staan; jezelf te ervaren als ‘goed zoals je bent’; je gevoelens te uiten en zo nodig te bespreken; je leert los te laten wat niet langer nodig is in je leven waardoor je in beweging blijft en er nieuwe positieve energie vrijkomt.
Alleen individuele trajecten te volgen in combinatie met coaching/counseling.
 

   
 

Coaching  'zonder bagage kan ik weer lopen'

   
 

 *ZEN&ART KUNST