Kunstzinnig coaching counseling
home    menu
   
 

ZEN ART   InSpiritART©

   
 


Spiegelbeeld Reflectie
Aan de hand van gespreksvoering met betrekking tot je levensvraag. Kijken en waarnemen naar je innerlijk beeld en wat jij teruggespiegeld ziet in je dagelijks leven. Hoe sta jij in de wereld? In contact met jezelf, je ware Zelf?
Wat kom je tegen in je contact met anderen en hoe kun je de spiegeling hierin terugkoppelen. Kun je een vertaalslag maken van de ander naar je eigen belevingswereld en gedachten of oordeel je en wijs je de ander af? En wat als dat zo is, wat wijs je dan in jezelf af. Door welke ogen kijk jij naar jezelf en de wereld? Laat jij je leven regeren door anderen, door angst of kun je leven vanuit de liefde voor jezelf en Al dat Is.

Deze vragen komen wij tegen als wij samen gaan kijken, waarnemen, in gesprek komen. Je leert op een nieuwe wijze naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Je kunt dit direct toepassen in je dagelijks leven.

De gesprekken zijn hier aan huis in mijn praktijkruimte of kunnen plaatsvinden in een walk&talk, wandelen en gesprek.
 

In een speciaal voor jou op maat gemaakte sessie begeleid ik je op jouw unieke levensweg.


Schilder/teken/schrijfopdrachten
Gesprekken samen met creatieve inzet met schilder/teken of schrijfopdrachten.
Ik sta aan de zijlijn en begeleid je daar waar nodig in een sfeervolle en vertrouwde omgeving. Het doel van deze manier van kunstzinnig actief zijn is dat je direct vorm kunt geven aan je gevoelsleven door dit uit te drukken in beeld. Wij bespreken je gemaakte werk om je de benodigde feedback te geven. Je krijgt uitleg over kleuren, vormen en symbolen. Je spiegelt in je werk facetten van jezelf, een soort van innerlijk zelfportret. Je hebt geen kunstzinnige ervaring nodig.

Deze manier van kunstzinnige en creatieve expressie helpt je beter in contact te komen met jezelf en daardoor ook met je omgeving; meer met beide benen op de grond te staan; jezelf te ervaren als ‘goed zoals je bent’; je gevoelens te uiten en zo nodig te bespreken; je leert los te laten wat niet langer nodig is in je leven waardoor je in beweging blijft en er nieuwe positieve energie vrijkomt.
Alleen individuele trajecten te volgen in combinatie met coaching/counseling,
met of zonder kunstzinnige opdracht.
 

   
 

Coaching  'zonder bagage kan ik weer lopen'

   
 

 *ZEN&ART KUNST