Coaching counseling
home     menu                  
   
  ZEN ART    
 


'
zonder bagage kun je weer lopen'
Als mens dragen wij veel herinneringen en ervaringen met ons mee. Deze verhalen zitten allemaal in onze rugzak. Wat zeulen wij toch allemaal mee en wat kan het soms een zware last zijn. Maar het kan anders, er is een weg om dit te verlichten en meer los te laten van waar wij aan vasthouden. Het verleden kan je in de weg zitten, maar je kunt meer en meer losweken van de conditionering, (geloof)overtuigingen, zelfafwijzing en zo meer.
Ik kan je een wijze laten zien van hoe je lichter door het leven kunt bewegen.

Dat vraagt een gemotiveerde inzet om de diepte in te gaan. Maar het brengt je ook daar waar je met minder bagage verder kunt. Zelfs zo dat het je niet meer belast, als je er met een andere blik naar kijkt.
In een counseling/coaching traject komen wij een aantal stappen tegen waaronder gespreksvoering, het in kaart brengen van je vraag.
Ik zie het zo: Ieder mens heeft recht op een totaal originele benadering.

Je kunt van mij verwachten dat ik begripvol zal staan tegenover je vraag. Dit houdt in dat ik je eerlijk zal wijzen op uw eventuele aandeel in het in stand houden van de problematiek of in het tegenwerken van een oplossing, maar zonder daarbij een waardeoordeel te geven.
Ik zal je motiveren en activeren tot het ondernemen van zelfstandige stappen om zelf tot een oplossing te komen, daarbij rekening houdend met je eigen tempo. Mijn werkwijze kijkt naar je totale energetische systeem, body, mind, soul.

Intu´tief counseling
Ik stem mij af op jouw energieveld en je persoonlijke verhaal. Wij kijken samen waar mogelijke knelpunten alsook oplossingen zitten. Indien nodig krijg je praktische toepasbare (energie) oefeningen mee om thuis uit te voeren om je te bekrachtigen en meer in balans te komen.

Energy connection
hierin neem ik je mee in het (her)ontdekken of het verdiepen van je kernwezen, energiesysteem, body, mind, soul. In verbinding komen met je oorsprong rijke essentie, wie jij werkelijk bent, je authenticiteit. Voor ondersteuning, vragen en meditatie, energiewerk, begeleiding transformatieprocessen, helende sessies aura/chakra/hara. Meer info via mijn andere website
www.inspiritart.nl

Voor wie?
Voor een ieder die advies & begeleiding zoekt bij vragen met betrekking tot levensvraagstukken/processen, bewustwording en zingeving (spiritualiteit/religie), hooggevoeligheid, intu´tief & helder waarnemen, ontwikkeling heldere vermogens.

Consult
Ter ondersteuning van het gesprek maak ik gebruik van aanvullend energie werk, o.a. oefeningen om je aura te versterken en je aarding te herstellen. Sessies 1,5 uur. Laagdrempelig.

Walk&Talk
gespreksvoering met een wandeling in de frisse buitenlucht hier in de omgeving is mogelijk. Vanuit mijn locatie start en retour, ronde Kwintelooyen ca. 1,5 uur.

 

   
       
       
   *ZEN&ART KUNST    
 

'het is nooit te laat te ZIJN wie je werkelijk bent'