Introductie                                                               home        menu
 
 
  FranÁoise Kunst (Fran)

"Ik houd van wat ik doe, waar ik aandacht aan geef, doe ik met passie.
Dit kenmerkt zich vooral door mijn enthousiaste open houding maar ook het brengen van eenvoud, helderheid, kracht en kwetsbaarheid, bewust leven vanuit het hart. Ik houd van diepgang, humor, oprechte communicatie.
Niet alleen mijn schilderijen en foto's spreken tot de verbeelding maar ook de wijze waarop ik het fijn vind mensen te inspireren en te motiveren.
Ik zet mijzelf in vanuit passie, met bezieling en betrokkenheid, inlevingsvermogen. Door brede scholing/opleiding en werkervaring ben ik deskundig op mijn vakgebied. Dit is mede gevormd door eigen (levens)ervaring en levensprocessen."

       Fran Kunst

Fran werkt solo in haar eigen toko als kunstenares, spiegelbeeld coach/counselor en haalt haar inspiratie uit het werken met diverse disciplines o.a. organische materialen hout/steen, schilderen, schrijven korte artikelen thema bewustzijn en levensprocessen, grafisch vormgeven, tekst en beeld, poŽzie, fotografie, meditatie/yoga en het vinden van nieuwe creatieve uitdagingen, zowel in ZEN als in ART, afgestemd in verbinding met de natuur.

Therapeutische individuele coaching sessies kunstzinnige vorming worden nog aangeboden. Dit uitsluitend op aanvraag.
Advies, begeleiding bij levensprocessen, zelfontwikkeling, zijnsoriŽntatie.
Spiegelbeeld coaching, met de natuur als inspiratiebron door wandelen, fotografie (reflectie/beeld)  
lees meer

 
 
 


'mijn kracht ligt in het inspireren
en motiveren van mensen!
Ik luister met aandacht,
 breng mensen in contact
 met Bewust Zijn en
hun Kracht,
verbinding maken en
samenbrengen van
Kosmische en Aarde EnergieŽn'


 

 
 

Ik woon sinds 2000 in de prachtige omgeving van de Gelderse vallei, vlakbij de Neder-Rijn, de natuurgebieden Veluwe, Gelderse Poort en in Utrecht bij de Blauwe Kamer en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, alwaar ik nu woon aan de rand van Veenendaal/Rhenen

namastť, Fran
 

 
  colofon update 2018 / copyright auteursrecht tekst & beeld  ZEN&ART©Fran Kunst